PIQ weekend

PIQ weekend

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijkse Punch-Integratie-Quotient weekend, ook wel bekend als PIQ! Op vrijdagavond vertrokken vele Punchers richting het immer pittoreske Loon op Zand, waar eenmaal aangekomen lekker gefeest werd en de integratie al goed op gang kwam.

Na een ietwat kort nachtje werd iedereen vroeg gewekt door de Puss in Bootscamp die, met behulp van een spannend zwaardgevecht of schouwspel iedereen (nou ja... bijna iedereen) naar buiten kreeg voor een goede portie ochtendgymnastiek. Deze inspanning was een goede warming-up voor de rest van de ochtend waar vele spelletjes in de buitenlucht werden gedaan, waaronder ook het oude bekende naamworstelen en het ga-op-volgorde-staan spel. Na een overheerlijk broodje knAkCieworst vertrok iedereen in de middag richting de zonnige (en zanderige) heide waar verschillende commissies ons stonden op te wachten met spelletjes waarbij men zowel Punch als elkaar beter leerde kennen. Zo leerde de Beheerschko ons feitjes over het Pand en liet de oude AkCie ons spelen met fietsbanden. Nadat de buiken weer goed gevuld waren met lekkere wraps, was het tijd voor de cantus gevolgd door een kleurrijke neonparty. Witte t-shirts werden omgetoverd in ware kunstwerken en gezichten voorzien van felle kleuren. Het feesten en integreren ging nog door tot vroeg in de ochtend.

Op zondag werd iedereen verblijd met superlekkere pannenkoeken van de vorige AkCie. Helaas was het hierna alweer tijd om richting Delft te gaan. AkCie, bedankt voor dit geweldige weekend!

Ook hier staan? Klik hier!