Nieuws

22-07-2021

Opbrengst voor Spieren voor Spieren uit lustrum XIV

Gepost op: 22-07-2021

Op 18 oktober 2020 is D.S.V.V. "Punch" 70 jaar geworden. Naast alle leuke activiteiten die georganiseerd gingen worden was er ook het plan om dit bijzondere jaar te gebruiken om geld in te zamelen voor een goed doel, namelijk Spieren voor Spieren. 

Spieren voor Spieren wil alle spierziekten bij kinderen verslaan en maakt het mogelijk dat kinderen met een spierziekte sneller een diagnose en behandelingen krijgen.

Helaas kwam corona op ons pad en bleken vrijwel alle activiteiten niet meer door te kunnen gaan. Desondanks hebben we als vereniging hard ons best gedaan om nog steeds zoveel mogelijk geld op te halen voor Spieren voor Spieren.

Het meeste geld is opgehaald met behulp van een alternatieve sponsorloop. In plaats van met z'n allen tegelijkertijd rondjes te rennen langs een specifieke route, hebben verschillende studenten zelfstandig een week lang zoveel mogelijk kilometers hardgelopen. Voor iedere gelopen kilometer kregen ze een geldbedrag, afhankelijk van hun eigen sponsoren. Sommige deelnemers hebben meer dan 100 kilometer hardlopen in een week en er werden bedragen verzameld tot over de 500 euro. 

Na de harde inzet van alle hardlopers, sponsoren maar ook dankzij andere donaties is er gedurende dit lustrumjaar door de vereniging € 6.017,- opgehaald voor Spieren voor Spieren.

---

On 18 October 2020, D.S.V.V. "Punch" turned 70 years old. Besides all the fun activities that were going to be organized, there was also the plan to use this special year to raise money for a good cause, Spieren voor Spieren. 
Spieren voor Spieren wants to defeat all muscular diseases from children and makes it possible for children with a muscular disease to get a diagnosis and treatment faster.

Unfortunately, corona came our way and almost all activities were cancelled. In spite of this, we as an association have tried hard to still raise as much money as possible for Spieren voor Spieren.

Most of the money was raised with the help of an alternative charity run. Instead of all running simultaneously along a specific route, several students independently ran as many kilometers as they could during one week. For each kilometer run, they received a sum of money, depending on their own sponsors. Some participants ran more than 100 kilometers in a week and amounts of money were collected up to over 500 euros. 

After the hard work of all the runners, sponsors but also thanks to other donations, € 6,017 was raised by the association during this lustrum year for Spieren voor Spieren.

15-06-2021

Kom volleyballen bij Punch

Gepost op: 15-06-2021

Wil jij komend seizoen ook weer lekker volleyballen in de zaal en ben je een (aankomend) student in Delft?
Dan is D.S.V.V. “Punch” jouw place-to-go. Punch kent maar liefst 26 teams die uitkomen vanaf beginnersniveau tot en met Tweede Divisie. Met 13 Heren- en 13 Damesteams hebben we een 50-50 verhouding, wat zeker in Delft een unicum is. Met je team train je een of twee keer in de week, speel je op vrijdagavond of zaterdag wedstrijd en kun je iedere vrijdagavond van wat gezelligheid genieten bij onze eigen borrelruimte 't “Pand”. Daarnaast kun je deelnemen in een van de vele commissies, training geven of aan de slag gaan als scheidsrechter. Een sfeerimpressie is te vinden via de volgende link.
Dus zoek jij naast je studie nog gezelligheid en sport? Dan kun je jezelf op de interesselijst zetten door op de volgende link te klikken. (Je hoeft je nog niet meteen in te schrijven).
https://punch.tudelft.nl/vereniging/lidworden
--
Do you want to play volleyball again the upcoming season and are you a (new) student in Delft? D.S.V.V. “Punch” might be your place to be. Punch has 26 teams starting from the level of beginner up to the Second Division. With 13 teams for Gents and 13 teams for Ladies, the club has a 50-50 ratio which is quite unique for Delft. You train once or twice a week, play a match on the Friday evening or Saturday and can stop by at the “Pand”, our own bar, for a drink. Next to that, you can participate in one of the many committees, become a trainer, or be active as a referee. You can get a impression of the association via this link.
So are you looking for some sport and company ("gezelligheid") next to your studie? Than you can enroll for the list of interest (this does not mean you have to enroll immediatly to the club). And who knows when we will see you in the sports hall next year.
https://punch.tudelft.nl/vereniging/lidworden

10-06-2021

Pubquiz on Tour

Gepost op: 10-06-2021

Welke AH zomerhit werd gezongen op de prachtige melodieën van Frans Bauer? wat is het originele liedje van ‘Hamburgers met korting’ waar ook een hoop Punch liedjes (laat die bal maar vallen, puntje voor de spellie, enz.) op gemaakt zijn? Hoeveel miljoen Amerikanen hebben vorig jaar gestemd? Dat en nog veel meer vragen werden zaterdag 4 juni gesteld door de toernooicommissie AH ToKo tijdens de Pubquiz on tour. Ook dit jaar weer in een bijzonder jasje, want de altijd zo gezellige kroegjes in Delft waar de tour vaak langskomt, waren nu besmettings-veilige parkjes langs de oostkant van Delft. 

In totaal waren er vijf locaties met elk hun eigen quiz-ronde en hun eigen drankje. Zo konden de twee teams per locatie zich stukbijten op alle vragen die de ToKo had voorbereidt. 

 

De Delfgauw ronde:

Bij de Delfgauw ronde had de AH ToKo zich voorgenomen om zo veel mogelijk te doen binnen hun thema. Bij deze twee bankjes net voorbij Delfgauw was een speaker klaar gezet om van liedjes de titel en artiest te raden. Om het extra leuk te maken waren de eerste liedjes allemaal hits waarin AH werd gezongen. Hoewel ze niet allemaal even makkelijk waren, ging het in zo’n hoog tempo dat je geneigd was om de titel en artiest uit te schreeuwen zodra je dit wist, wat natuurlijk erg handig was voor het team dat naast je zat. Vervolgens werden de originele liedjes van de bekende AH-zomerhits afgespeeld om naast de titel en artiest ook de titel van de zomerhit te raden. Voor de Harry Piekema fan een koud kunstje, voor de ik-kijk-alleen-netflix mensen een goed moment om van hun corona-biertje te genieten en voor de mensen die de reclame zo heel af en toe voorbij hebben horen komen een reeks van aha-erlebnissen. 

 

De Ikea ronde:

Herken jij de Ikea parkeergarage? Dan had je deze ronde geluk en kon je deze locatie gemakkelijk vinden. Met behulp van een foto van de Ikea Delft werden de teams geleid naar het parkje naast de meubelgigant. Om vervolgens bij de Emoji ronde ‘👁️🔑🅰️’ niet te raden. Verschillende films, series, personen en andere namen werden met behulp van cryptische emoji’s uitgebeeld. Dit onder het genot van een Grolsch Radler.

 

De Delftse hout ronde:

Een van de moeilijkere rondes was te vinden bij het beachvolleybalveld in de Delftse Hout. Hier was de Punch ronde te vinden samen met een lekkere Chouffe. Aan welke kant van het punch-logo zit de narrekap (wat een puncher vaak ziet als een net) en waar zit de volleybal? Links of rechts? Zelf als je het afgelopen jaar alleen maar in de welbekende chill-pants hebt gezeten was dit nog bijzonder lastig, zelfs voor oud-bestuursleden. Ook was het bijzonder lastig om alle team-thema’s van dit 3-weken-tellende seizoen te raden. Gelukkig was het bijzonder lekker om in het gras in het zonnetje van het biertje te genieten.

 

De Oostplein ronde:

Bij een voetbalveldje aan het Oostplein was de 2020 ronde te vinden. Allemaal vragen over nieuws uit dit bijzondere jaar. Welke Netflix-serie is het meest gestreamd en wat is de meest gestreamde spotify artiest? Ook hier was het beter om te genieten van het biertje want mijn team had al verloren. De Texelse Skuumkoppe uit de koelbox was een welverdiende troostprijs.

 

De Oudelaan ronde:

Op een bankje langs het fietspad bij de A13 stond nog een heuse smaaktest te wachten. Kan jij het verschil proeven tussen Coca Cola en het Albert Heijn huismerk? Of geniet jij liever van je Leffe blond? Daarnaast kon men hun triviale kennis kwijt. Welk dier heeft bijvoorbeeld de krachtigste beet? 

 

Het was zaterdag een hele geslaagde middag en al helemaal voor de winnaar. Mijn team heeft geen mailtje gekregen, maar we wisten al dat de biertjes, gezelligheid en het zonnetje belangrijker al een overwinning genoeg was. Vooral met de eerste zaaltraining in tijden in het verschiet.

25-04-2021

Mooi Weer Lustrum

Gepost op: 25-04-2021

Aan mooi weer ontbrak het op de eerste dag van de Mooi Weer Lustrumweek niet. De surfers begonnen met de lange fietstocht naar het strand van Scheveningen. Daar stond de crew van Surf’s Cool voor hen klaar. Na een korte uitleg op het strand waren de Punchers er klaar voor om de golven te lijf te gaan. En met succes! Met wat vallen en opstaan, pieken en dalen, hebben de deelnemers genoten van een heerlijke middag op de Scheveningse golven.

Op de maandag was het tijd voor de Hopborrel in het Delftse Hout. Punchers konden in tweetallen meedoen en genieten van de heerlijke speciaalbiertjes, wijn of alcoholvrije drankjes en natuurlijk de snacks die de LuCie voor hen had klaargezet. Door steeds verschillende locaties in het Delftse Hout te bezoeken konden de Punchers al hun hapjes en drankjes verzamelen en genieten van een heerlijke borrel.

In de lustrumweek vond ook de online schilderavond plaats. Alle deelnemers hadden een tasje gekregen met alle benodigdheden. In kleine groepjes werd de uitdaging aangegaan om een Bob Ross tutorial te volgen. Het schilderen van de ‘happy little waves’ ging de een beter af dan de ander, maar de resultaten mochten er zeker zijn! Er is zelfs een prijs voor het mooiste schilderij uitgereikt.

De week werd afgesloten met een fanatiek potje spikeballen. Voor een impressie, zie dit filmpje.

Bedankt LuCie voor het neerzetten van deze week!

---

The weather on the first day of the Mooi Weer Lustrum was very pleasant. The surfers started their day with a long bike ride to Scheveningen beach, where the crew of Surf’s Cool awaited them. After a short instruction on the beach, it was time to face the waves. And that went very well! With some falling and standing up and some ups and downs, the Punchers enjoyed a wonderful afternoon on the waves of Scheveningen.

On Monday, it was time for the Hop Drinks in the Delftse Hout. In pairs, the Punchers enjoyed some tasteful craft beers, wine or non-alcoholic drinks, and ofcourse the snacks that the LuCie had picked out for them. By visiting all the different locations in Delftse hout, the Punchers could collect all their drinks and bites and enjoy a wonderful drink.

The online painting night also took place in the lustrumweek. All the participants received a bag with all the necessities. In small groups, the Punchers were challenged to follow a Bob Ross tutorial. Painting the ‘happy little waves’ was not easy for everyone, but the results were stunning! There was even a price for the best painting of the night.

The week ended with a sporty event spikeball. Wanna see an impression, check this movie.

Thanks to the LuCie to organise this week!

22-01-2021

In Memoriam Piet de Blaauw

Gepost op: 22-01-2021

Het doet ons groot verdriet u in kennis te moeten stellen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde Erelid der D.S.V.V. "Punch", Piet de Blaauw. Piet de Blaauw is afgelopen zondag op 80-jarige leeftijd komen te overlijden. Piet is van grote betekenis geweest voor de vereniging. In het seizoen 1964 - 1965 was Piet secretaris van Punch en secretaris bij de NeVoBo, afdeling Delft. In 1967 was Piet als secretaris onderdeel van de Raad van Toezicht bij Stichting Staminee, een initiatief in Delft dat er voor heeft gezorgd dat veel Punchers een thuisbasis hadden om een drankje te drinken. Later heeft Piet vanaf het jaar 1969 zich zes jaar lang ingezet als Zwabber van de vereniging. Tot op heden is Piet de langstzittende Zwabber bij Punch. Als dank voor zijn inzet is Piet na het aftreden als Zwabber verkozen tot Erelid op 10 november 1975.

De vereniging heeft een periode van vijf dagen rouw aangekondigd. Het gaat vrijdag 22 januari in en duurt tot en met 27 januari. We zullen deze dagen stilstaan bij de diensten die Piet de Blaauw heeft ondernomen voor Punch.

We wensen de familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

---

It saddens us to inform you about the passing away of our truly valued honorary member of D.S.V.V. “Punch”, Piet de Blaauw. Piet de Blaauw passed away last Sunday at an age of 80 years old. Piet has been of great importance to the association. In the season of 1964 - 1965 Piet was secretary of Punch and secretary of the NeVoBo, department Delft. In 1967 Piet was, as secretary, part of the Supervisory Board of ‘Stichting Staminee’, an initiative in Delft that ensured that many Punchers had a home base for a drink. Later, starting in 1969, Piet served as the club's ‘Zwabber’ for six years. Till today, Piet is the longest-serving Zwabber at Punch. As thanks for Piets efforts, Piet was elected an Honorary Member on November 10, 1975, after quitting as Zwabber.

The association has announced a mourning period of five days, it will begin Friday the 22nd and last through January 27. During these days we will remember the services Piet de Blaauw has done for Punch.

We wish the family and friends a lot of strength in coping with this loss.

08-01-2021

Opbrengst LuCie Sponsorloop: €5.000-

Gepost op: 08-01-2021

De dagen van de kerstkransjes, oliebollen en champagne zijn voorbij en het nieuwe jaar is begonnen. Voor vele betekent dat goede voornemens en dit jaar deed Punch daar ook aan mee. Van 1 t/m 8 januari hebben 20 Punchers elk individueel zoveel mogelijk hardgelopen om geld op te halen voor Spieren voor Spieren. 

Door weer en wind hebben zij in totaal bijna 800 km gelopen en is er meer dan 5000 euro opgehaald! Dit is alleen maar gelukt dankzij de goede voornemens van de hardlopers die zich graag wilden inzetten voor het goede doel, en dankzij alle geweldige sponsoren die hun familielid, vriend(in), huisgenoot of teamgenoot maar al te graag wilden steunen. 

We willen namens de hele commissie iedereen graag bedanken voor zijn bijdrage aan deze sponsorloop!

Mocht je deze sponsorloop nou helemaal gemist hebben en wil je toch nog een donatie doen aan dit goede doel dan is dat mogelijk op de sponsorpagina.

Voor een sfeerimpressie, zie dit filmpje.

We wensen iedereen een mooi en gezond 2021 toe,
Liefs LuCie XIV

17-12-2020

MIKS

Gepost op: 17-12-2020

In the stressful week before the holiday break, a little unwinding with Punchers is always appreciated. This was certainly the case at this year’s SJAAK-event, or should I rather say: ZsjAAK! At the wonderfully orchestrated pubquiz-o-rama called MIKS, a whopping amount of 50 Punchers got to make acquaintance in the many different rounds.

MIKS, the “Maximale Integratie Korporale Spelquiz” involved an emoji round, a tea bag round, a music round, a meme round (in which we got to make our own meme), a puncher round AND an integration round. The last one consisted of all the funfacts people submitted about themselves, and it was our task to connect them to the right person. Each round the teams were miksed, so we got to see a few new faces every once in a while. Had you been playing MIKS right, you would have asked everyone for their funfact at the start of each round, so you could cash-in on the integration round.

After each round, everyone went back to the main zoom, where even more integration happened, namely: feuten! In other words: convincing the board members to down their drinks and making the others watch. I will just say this: prominence was shown.

Along with a zoom, the ZsjAAK hosted a Twitch stream in which 2 ZsjAAKies introduced each round in a very fraternal way. They for example responded well to the word “vertical river” (exhibit B) and were dressed sharply. With a little help of their committee papa & mama, everything went by very smoothly. To conclude, I think a ‘Vo is deserved for these tie-wearing frats.

- PPK

23-11-2020

Sjiekdiner!!

Gepost op: 23-11-2020

-- For English scroll down --

Lieve Punchers,

Helaas zal Sjiek niet door kunnen gaan, maar wij willen als AkCie natuurlijk wel voor extra integratie zorgen binnen Punch! 12 december zal er alsnog een sjiekdiner plaatsvinden. Dit jaar is dit niet alleen met je team maar kan het met iedereen van Punch zijn. 

Hoe ziet dit eruit?
- Je kan je gratis (!!) aanmelden als koppel Hierbij bedoelen we koppel in de breedste zin van het woord. Natuurlijk moedigen wij het alleen maar aan als teamgenootjes blinddates verzorgen of als je zelf eindelijk een keer de liefde van je leven durft te vragen. Maar je kan je natuurlijk ook uitnodigen met je Punch-BFF of leukste teamgenootje.
- Op de avond zelf maakt iedereen een vijf gangendiner. Samen met je date heb je elke ronde een zoom diner met 3 andere koppels. 
- Per gang zal één van deze koppels zal bestaan uit minstens 1 teamgenootje van jouw of je date
- Maar nu we amper andere Punchers zien is dit natuurlijk de perfecte gelegenheid. Daarom zit je daarnaast in de zoomcall met twee koppels waar je niet mee in het team zit (ultieme integratie).

FAQ
- Onee moet ik nu zelf voor vijf gangen een recept bedenken!?
Dit mag zeker maar wij voorzien alle deelnemers ook van een menu dat zowel vega als niet vega opties bevat, zodat je hier niet over na hoeft te denken.
- Mijn date en ik kunnen niet in hetzelfde huis zijn tijdens het diner (vanwege corona, buitenland, LAT-relatie), kunnen we dan nog meedoen?
Natuurlijk kan dat, je kan ook met twee losse laptops deelnemen!
- Maar gaan we dan wel escaleren?
Terugkijkend op hoe mensen normaal arriveren op Sjiek hebben wij het voorgevoel dat dit helemaal goed moet komen met alleen een diner!

Klinkt misschien allemaal een beetje ingewikkeld, maar wij als AkCie zorgen ervoor dat dit allemaal in goede banen wordt geleid. Het enige wat jij hoeft te doen is een leuk koppel vormen en je opgeven via de activiteitenpagina.

Liefs,

Super Mario EscalAkCie

--

Dear punchers,

Sjiek will sadly not happen this year, but we as the AkCie do still want to provide some integration opportunities within punch! So for this year on the 12th of December we will still plan a Sjiek dinner. Usually this is organized within your team, but now you can ask anyone within punch to be your dinner date.

What will this look like?
-    You can sign up for free (!!) as a couple. The word couple is fully open to your own interpretation. We encourage that you guys try to find blind dates for each other or maybe you’ve gotten the courage to ask your love of your life yourself. But of course, you can always invite your Punch bff of your most fun teammate.
-    On the evening itself, everyone will make a 5 course dinner. You and your date will be in a zoom with 3 other couples every round.
-    Per round, at least one of the other couples will contain one of your or your dates’ teammates
-    It’s currently quite difficult to meet other Punchers, so the other two couples in your zoom won’t be teammate (ultimate integration!!)

FAQ
- Will I have to come up with a 5 course dinner?
Nope! If you’re the untimate cook please go for it! But we will provide veggie and non-veggie options, so that you don’t have to think of a singular thing.
-My date and I cant physically be at the same location, can we still participate?
Of course! You can participate from two different laptops
-But… will we escalate? :o
Judging from people’s states upon entrance from previous years… We fell like this is absolutely possible with just a dinner

It might all sound a little bit complicated, but we as AkCie will take care of everything. All you have to do is find a nice data and sign up via the Activities page.

Kind regards,

Super Mario EscalAkCie

29-10-2020

Lustrumweek

Gepost op: 29-10-2020

18 oktober 2020 is de Delfste studentenvolleybalvereniging “Punch” 70 jaar oud geworden,  en dat mocht gevierd worden! In aanloop naar de verjaardag heeft de lustrumcommissie, de LuCie, een week verschillende activiteiten georganiseerd om de vereniging in het zonnetje te zetten. En dit allemaal op een wijze zoals nooit eerder vertoond, want ... tja ... iets met een pandemie ofzo. 

De lustrumweek werd op maandag 12 oktober afgetrapt met een champagnelunch. Leden waren uitgenodigd om buiten, onder het genot van een glaasje champagne en lekker broodje, alvast de verjaardag van Punch te vieren. Op woensdag 14 oktober mocht een slect aantal leden naar de tosti-lunch om daar heerlijke deluxe tosti’s zoals een pizzatosti naar binnen te werken. De rest van week verliep online. Donderdagavond 15 oktober had de LuCie een escaperoom opgesteld, die iedereen thuis vanuit zijn huiskamer kon oplossen door puzzels op te lossen en de antwoorden door te sturen. Vele teams deden mee, maar er kon maar een de snelste zijn met een tijd van 1 uur en 43 minuten. Vrijdagavond stond in het kader van het goede doel. Met bieren voor spieren konden leden thuis borrelen, en voor ieder biertje kon er wat gedoneerd worden. Zo werd een bedrag van 517.07 euro verzameld voor Spieren voor Spieren. Als laatste activiteit was de museumtrip, waar leden vanuit Delft op de fiets vertrokken naar het Kunstmuseum Den Haag.

De lustrumweek was wat anders dan normaal, maar ondanks alles heeft de LuCie “Netjes” een leuke week aan activiteiten weten neer te zetten. Maar dit is nog niet het einde, in de week van 17 april komt namelijk ‘Mooi Weer’ een lustrum. 

On 18 October 2020 the student volleyball association “Punch” aged 70 years old, something which had to be celebrated. In anticipations of Punch’s birthday the lustrum committee (LuCie) organized a week full of activities. All of this was implemented in a way like never before, because … well … a global pandemic or something. 

The lustrumweek started on Monday October 12 with a champagne lunch. Members were invited to enjoy a glass of champagne and deluxe sandwich outside while also celebrating Punch’s birthday. On Wednesday October 14, a limited amount of members were invited to join the tosti-lunch, the Dutch grilled-cheese sandwich. Here people could eat some delicious variants of the regular tosti, such as the pizza-tosti.   The remainder of the week was organized such that everything could be done online. On Thursday 15 October, the LuCie organized an online escape room were people from their couches at home could solve multiple puzzles, send their answers and by doing this traverse through an online adventure. Many teams joined, but only 1 could be the quickest with a record time of 1 hour and 43 minutes. On Friday evening, an event in context of charity was organized. In ‘Bieren voor Spieren’ members could have drinks at home, and donate a small amount to the charity ‘Spieren voor Spieren’ per drink. This ultimately lead to a total donation of 517,07 euro. The final activity was a ‘Museumtrip’, where members on Sunday afternoon travelled by bike to the Kunstmuseum in The Hague and could gaze at art. 

This lustrumweek was a bit different from usual, but despite everything the LuCie was able to organize all events in a proper way. However, this is not the end yet, as starting on April 17th a ‘Mooi Weer’ lustrum will be celebrated.

14-08-2020

OWee & Lid worden

Gepost op: 14-08-2020

-- For English scroll down -- 

Vandaag begint de OWee! Dit gaat er anders aan toe dan normaal. Maar onze OWeeCis (de OWee commissie) heeft er hard aan gewerkt om een liefdevol programma samen te stellen. De eerste drie dagen van de OWee zijn volledig online. 

We beginnen vanmiddag met een Escape Room, waarbij jij kan bepalen wat de persoon in de Escape Room moet doen terwijl je steeds meer over Punch te weten komt. We sluiten de dag af met een klassieke Punch activiteit een spelletjesavond. Tijdens deze avond kan je online spelletje spelen met Punchers en als je vragen hebt kan je deze makkelijk stellen terwijl je ze helemaal inmaakt bij je favoriete spel. 

Zaterdagmiddag doen we even rustig aan. Je kan lekker onderuit gaan zitten en genieten van een oefenwedstrijd van onze hoogste dames teams. Schrik niet van het niveau, bij Punch hebben we elk jaar ook een beginnersteam. Tijdens onze open trainingen wordt je ingedeeld op je eigen niveau door onze Technische Commissie (TK). De oefenwedstrijd wordt van commentaar voorzien door onze eigen Radiomannen. Deze mannen zijn doorgewinterde Punchers, dit is het moment om te vragen hoe de bar nou eigenlijk is gebouwd of hoe goed je nu moet kunnen volleyballen om uiteindelijk in Heren 4 of misschien wel hoger te komen! Maar Punch is meer dan alleen volleybal en we sluiten de avond af met een ware Hitjes Bingo verzorgt door onze huis DJ: DJ Tom!

Op de zondag ben je waarschijnlijk al meer te weten gekomen over alle verenigingen en heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Natuurlijk kan je deze vragen via de app, door te bellen naar +31624467580 of door een mailtje te sturen naar oweepunch@gmail.com. Maar van 12.00 tot 14.00 uur beantwoorden we tijdens de Q&A live al je vragen vanuit onze eigen bar. Hierna kan je weer rustig achterover gaan zitten en genieten van een volleybalwedstrijd op nationaal niveau, onze hoogste heren teams gaan de strijd met elkaar aan! Ook deze wedstrijd wordt van commentaar voorzien door de Radiomannen. We sluiten de avond traditiegetrouw af met een Pubquiz, want wedstrijdjes daar houden Punchers wel van.

De rest van de week kan je ons tegenkomen op de infomarkt. Tijdens deze infomarkt kan je ook een kijkje nemen in X1. Hier zullen Punchers al hun volleybalskills laten zien!

Heb je interesse gekregen in Punch na de OWee vul dan dit formulier in: https://forms.gle/esU5fjhK8JpuJcfe6 . Je krijgt dan meer informatie over de open trainingen, lid worden en ons ledenstopbeleid. 

In de weken na de OWee kan je namelijk zelf komen trainen bij Punch, zodat jij verder kan ontdekken of Punch een vereniging is voor jou en wij jou kunnen indelen in een team. Deze trainingen zijn geheel vrijblijvend, maar vanwege alle maatregelen moet je je hier wel voor inschrijven via ons interesse formulier.

We hopen iedereen snel te zien in de zaal!

--

Today is the first day of the OWee! This week will be different from what we are used to. However, our OWeeCis (the OWee committee) worked hard to put together a lovely program. The first three days of the OWee are online. Afterwards, all new students get the chance to explore Delft for one day next week.

This afternoon, we will start with an Escape Room. You will be able to give directions to the person in the Escape Room, this person will carry out your assignments to solve the Escape Room and you will learn more about Punch at the same time. We end the day with a classic Punch activity, a game night. During this evening you can play online games with Punchers. If you have any questions you can ask them while you beat them in your favorite game: Skribble, Curve fever, Codenames, Backup and Tetris.

We will take it easy on Saturday afternoon. You can sit back and enjoy a practice match of our highest women's teams. Don't be scared by the volleyball level! Every year we have a beginners team aswell. During our open trainings our Technical Committee (TK) will decide what team suits your skill level. The practice match will be covered and commented by our own Radio Men. These men now everything about Punch, so now is the time to ask how the bar was actually built or how good your volleyball skills have to be at the moment to eventually end up in Gens 4 or maybe even higher! But Punch is more than just volleyball and we end the evening with a Music Bingo provided by our own DJ: DJ Tobrec!

Sunday you probably have learned about all the associations and you will have a lot of questions. Of course you can ask these questions via the app, by calling +31624467580 or by sending an email to oweepunch@gmail.com, but from 12:00h to 14:00h we answer all your questions live from our own bar during the Q&A. After this you can sit back and enjoy a volleyball match at national level, our highest men's teams will compete with each other! Once again, the Radio Men will cover this match. Traditionally, we end the evening with a Pub quiz, because Punchers like a little bit of competition.

The rest of the week you can meet us at the information market. During this information market you can also take a look in X1, where Punchers will show off all their volleyball skills!

If you are interested in Punch, please fill out this form: https://forms.gle/esU5fjhK8JpuJcfe6. This gives us the opportunity to send you some more information about the open trainings, becoming a member and our member limit policy.

In the weeks after the OWee you are welcome to play volleyball at Punch. During these weeks you are able to discover whether Punch is an association for you and we decide what team suits your skill level. These trainings are without any obligation, but because of all the precautionary measures you have to register for them via our interest form.

We hope to see everyone in the hall soon!

Ook hier staan? Klik hier!