Trainers

Voor alle 26 teams die we bij Punch kennen hebben we allemaal een trainer, bij sommige teams zelfs twee. Voor onze hoogste heren- en damesteams hebben we externe trainers, voor de rest van de teams hebben we trainers vanuit onze eigen vereniging.

Externe trainers

Ook in seizoen 2022/2023 heeft Punch voor haar eerste twee herenteams en eerste twee damesteams externe trainers staan. Rodin Merx is de trainer van zowel Heren 1 als Heren 2. Heren 1 komt dit seizoen uit in de eerste divisie. Heren 2 komt uit in de promotieklasse. Maarten van der Meulen is de trainer van Dames 1. Dames 2 wordt getraint door Jim Pol. Beide teams komen uit in de eerste klasse.

Interne trainers

Naast Heren 1 & 2 en Dames 1 & 2 hebben de andere teams een trainer die iedere week één of meer trainingen verzorgt. Dit zijn allemaal Punchers die het leuk vinden om in hun vrije tijd training te geven. Deze trainers kunnen ook deelnemen aan een trainersopleiding om zo een bepaald basisniveau te garanderen.

Voor de 22 teams hebben we op dit moment maar liefst 30 trainers. Sommigen geven samen training om zo ook goed van elkaar te kunnen leren en zich samen voor te kunnen bereiden. Anderen hebben weer de voorkeur om alleen training te geven om zo hun eigen visie aan het team over te kunnen dragen.

Meer informatie over training geven bij Punch, inclusief informatie over trainersbegeleiding en interessante documenten, kun je hier vinden.

Ook hier staan? Klik hier!