Ben jij aan het einde van je studie en bezig een werkgever te vinden die perfect bij jou past? Op deze pagina lees je meer over de bedrijven waarmee Punch nauw contact heeft. 

 

TOPdesk is een internationaal en zeer ondernemend software- en consultancybedrijf, waar jaarlijks ongeveer 40 hoogopgeleide starters hun carrière beginnen. Er heerst een ideaal startersklimaat: je komt terecht in een organisatie met veel gedreven starters, waar zelfstandigheid en gedrevenheid om veel te leren belangrijk zijn. Er is een gestructureerd opleidingstraject, waarin je veel ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. De koers van je carrière bepaal je zelf. Daarnaast geloven wij in de kracht van werkplezier.

Wat is jouw reden om voor TOPdesk te kiezen?

Afgestudeerde hbo’ers en academici kiezen TOPdesk als eerste werkgever om verschillende redenen. Belangrijk hierin is dat TOPdesk een groeiende organisatie is, veel met starters werkt en hier dan ook erg goed in is. Middels een uitgebreid inwerktraject zijn wij ook gericht op starters en verwachten wij dat ze in korte tijd heel veel leren. Omdat we als organisatie groeien en steeds nieuwe uitdagingen op ons pad komen, kunnen we ook de ondernemende talenten van onze werknemers optimaal benutten. Collega’s bij TOPdesk ervaren een gevoel van vrijheid, omdat we open staan voor goede ideeën van iedereen. Hiërarchie speelt hierin geen rol. Daadkracht en doorzettingsvermogen wel.

Ben jij een student of studeer jij binnenkort af, ben jij ondernemend en heb je goede ideeën, ben je niet alleen een winnaar op het veld, maar ook op kantoor? Kom kennismaken met TOPdesk in de zomer tijdens het Summer Internship of kijk op de website voor actuele vacatures.

 

 

Slim, veilig en duurzaam openbaar vervoer in Nederland en in de rest van de wereld.

Daar leveren de adviseurs en ingenieurs van Ricardo graag een waardevolle bijdrage aan. Wij houden er van om samen hoogwaardig technische puzzels op te lossen en geven technisch advies over allerlei aspecten van rollend materieel (treinen, trams, metro’s), over de infrastructuur én over de interactie daartussen. Alle techniek waar je als reiziger niet bij stilstaat, daar denken wij over na. En we zorgen voor onafhankelijke tests en certificering die nodig zijn voor toelating op het spoor.

Miljoenen mensen reizen dagelijks met de trein, tram of metro naar hun bestemming. De investeringsagenda voor duurzaam reizigers- en vrachtvervoer per spoor is ambitieus en de uitdagingen van onze klanten zijn complex. De maatschappij verwacht een OV-sector die klaar is voor de (digitale) toekomst. Dat vereist innovatiekracht, samenwerking en flexibiliteit. Onze rol is om spoor- en treinbouwers en grote vervoersbedrijven te helpen bij deze transitie. Wat ons daarbij uniek maakt is onze focus op de meest kritische en complexe technologieën. Daar kunnen maar weinig andere spelers aan tippen.

Onze 170 betrokken collega’s houden van baanbrekend werk dat er écht toe doet. Samen oplossingen bedenken, elkaar uitdagen en elkaar helpen. In onze platte organisatie krijg je veel vrijheid en waarderen we je inbreng. We weten elkaar te vinden op en buiten de werkvloer. Samen werken we aan topprojecten voor binnen- en buitenland. Dat doen we hybride vanuit ons fraaie kantoor vlakbij Utrecht Centraal en vanuit huis. En dat doen we bij klanten op locatie.

Ook hier staan? Klik hier!