Oliebollentoernooi

Oliebollentoernooi

Na 2 weken genieten van Kerstdiners, prosecco en de zorgen van mama, was het afgelopen vrijdag weer tijd voor Punchers om uit de luie stoel te komen en te kijken of ze nog wat waard waren op het volleybalveld. Om samen het nieuwe jaar in te luiden, had de ToKo voor ons het Wit Licht Oliebollentoernooi georganiseerd. In de zaal van onze geliefde concurrent Kratos kon de strijd tussen de in witgewassen kleding gehulde teams losbarsten.

Ondertussen werden de spelers door de ToKo voorzien van bier en oliebollen, wat erg welkom was, maar het volleybalniveau niet altijd ten goede kwam. Toch deed iedereen erg hard hun best om de wedstrijdjes te winnen en zo het ingezette geld binnen te slepen. Dit was niet altijd even makkelijk, want geheel in thema (wit licht, red.) werd er met extra lichte ballen gespeeld. Menig bal belandde zo met een doffe knal tegen de muur achter de achterlijn.

Niet alleen bij het volleyballen, maar ook naast het veld kon geld verdiend worden. Door de hele zaal waren verdachte pakketjes verstopt die tegen een wisselende koers aan de ToKo verkocht konden worden. Om dit toernooi te winnen, moest je dus niet alleen goed kunnen volleyballen, maar ook goed kunnen gokken, een goede “drugs”koerier zijn én een beetje tegen wisselende koers kunnen handelen. De winnaars mogen zich dan ook met trots een manusje van alles noemen, gefeliciteerd!

Ook hier staan? Klik hier!