Update 03-06-2021

For English, check this site.

Disclaimer: het is mogelijk dat niet alles up to date is op deze site, ten alle tijden moet je de richtlijnen van de overheid volgen.

Indoor volleybal onbekend

Vanuit X hebben we nog geen reactie gekregen over de mogelijkheden om binnen te volleyballen. Indien hier bericht over is, zullen wij de vereniging per mail informeren.

Beachvolleybal mogelijk

Vanaf vrijdag 5 maart kunnen Punchers tot en met 26 jaar op woensdag en vrijdag tussen 17:00 uur en 22:00 uur trainen op de beachvelden van X. Voor meer informatie over de invulling van de trainingen, zie hier.

Voor buitensporten geldt nu dat ook personen vanaf 27 jaar in groepsverband mogen sporten. Zij kunnen dus deelnemen aan de trainingen. Echter moeten zij wel 1,5 meter afstand houden. Bespreek zelf met het team en de trainer hoe dit gewaarborgd kan blijven en zorg dat er wordt gekozen voor oefeningen waarbij dit haalbaar is. 

Daarnaast kan je nu ook met je team een beachveld op X reserveren via deze site (hiervoor dien je ingelogd te zijn). Alle regels vanuit X zijn hier te vinden. Neem hiervoor je eigen bal mee.

Sociëteit dicht

Verder is de vereniging dicht voor leden zonder noodzakelijke reden.

Ook hier staan? Klik hier!