Informatie pagina vacature trainer en coach Punch Dames 2

Vacature trainer/coach Punch Dames 2

De studentenvolleybalvereniging van de TU Delft, D.S.V.V. "Punch", is op zoek naar een gelicenseerde trainer/coach voor haar jonge en talentvolle tweede  damesteam wat uitkomt in de Eerste Klasse.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek zijn naar een nieuwe, enthousiaste trainer die vanaf het seizoen 2022 - 2023 Dames 2 kan trainen en coachen. Punch bestaat uit veel jonge en enthousiaste studenten, die allemaal de ambitie hebben om hoger te komen en hun volleybaltalent te ontwikkelen. Daarom zoeken wij een trainer die talentontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan.

Wat biedt Punch?

Als trainer bij Punch ben je sportdocent aan de TU Delft, wat veel voordelen, faciliteiten en een goed contract met zich meebrengt. Punch is een zeer professionele volleybalvereniging met een stabiele organisatie, een full-time bestuur en een eigen borrelruimte. Afgelopen seizoen hebben dertien damesteams deelgenomen aan de competitie. De spelers zijn zo goed als allemaal student en hierdoor energiek en enthousiast, daarnaast willen en kunnen ze nog beter leren volleyballen. Ben jij de trainer die de talenten van Punch naar de top leidt?

Dames 2

Dames 2 traint twee keer per week anderhalf uur, op maandag- en woensdagavond. De wedstrijden worden meestal gespeeld op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Het is een gezellig, jong en leergierig team.

Wat biedt X (het sportcentrum van de TU Delft)?

Een aanstelling via een uitzendbureau met een vast uurloon. Hierbij zitten ook een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook ontvang je een gratis X-abonnement om gebruik te maken van alle faciliteiten.

Contact

Geïnteresseerd of behoefte aan extra informatie? Neem dan contact op met Jochem den Nijs:

Telefoon: 06-34109083
E-mail: infotrainer@punch.tudelft.nl

Ook hier staan? Klik hier!