Oliebollentoernooi

Oliebollentoernooi

Afgelopen zaterdag was het, na twee weken familie en lekker eten, voor veel Punchers weer eens tijd om te gaan volleyballen. Gelukkig werd ook dit jaar door de ToKo een oliebollentoernooi georganiseerd. In twee poules konden gemengde teams strijden voor de overwinning onder het genot van ons favoriete bolvormige gefrituurde gistdeeggerrecht.

Nadat de volleybaltechniek weer enigszins terugkwam en iedereen was gewend aan de nethoogte - precies tussen de dames- en herenhoogte in - werden er leuke en verrassende potjes volleybal gespeeld. De ToKo had onverwachts een nieuw spelelement toegevoegd. Het vinden van oliebollen zonder gember bleek voor menig deelnemer namelijk een waar Russisch roulette te zijn. De winnaars van de avond waren team Fukuoka en team Sapporo en zij kregen als prijs prachtige gouden oliebollen. Voor de verliezers stonden limited edition wasabi-oliebollen te wachten.

Tijdens het karaokefeestje na afloop werd iedereen omvergeblazen door de uitvoeringen van nummers als ‘Ik kom eraan’ van Dries Roelvink en ‘Survivor’ van Destiny’s Child. Aan al het goede komt een einde; na een prachtige karaoke versie van Piano Man was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. Al met al was het een goed begin van het nieuwe jaar!

Ook hier staan? Klik hier!