SJIEK 2018

SJIEK 2018

Zaterdag 15 december was het weer zover: alle galajurken, pakken en rokkostuums werden weer uit de kast gehaald voor het Sjiekfeest! Voordat het feest begon had de AkCie voor een workshop salsadansen gezorgd, een ideale kans om je date beter te leren kennen en tegelijkertijd te imponeren met jouw fantastische dansmoves. Hierna was het tijd om jezelf goed op te doffen en vooral je masker niet vergeten. Dit jaar was Sjiek namelijk een gemaskerde editie. Zonder masker, geen toegang!

De avond begon met heerlijke jazzy sounds van het Luuk Withagen Quintet, wat de voetjes al goed van vloer bracht. Tijdens de intermezzo’s werd er lekkere salsa muziek gedraaid waarbij iedereen zijn geleerde kunstjes kon vertonen. Het was soms duidelijk te zien wie er wel niet hadden opgelet. Ondertussen kon iedereen (gemaskerde) parenfoto’s laten maken in de photobooth.

Na al het geswing en gesalsa werd het stokje overgenomen door DJ Struikrover die de ene na de andere hit door de zaal liet galmen. Aan het einde van de avond was iedereen moe maar voldaan en kon er teruggekeken worden op een geslaagd feest. Desalniettemin was er nog een extra verrassing: het was begonnen met sneeuwen tijdens Sjiek. Echter wat is er nu romantischer dan na een super gezellige avond met je date samen door de sneeuw naar huis glijden?

Ook hier staan? Klik hier!