Constitutieborrel Bestuur 'Soepel'

Constitutieborrel Bestuur 'Soepel'

Dinsdag 23 oktober, SV Nova, Delft.

 

Het was weer tijd voor een belangrijke avond in de Punchgeschiedenis: De constitutieborrel. Op deze avond is er de mogelijkheid om Bestuur ‘Soepel’ te feliciteren met hun verkozen functies. Ook is het natuurlijk een fantastische mogelijkheid om te genieten van een gratis biertje en te lachen om mensen die gaan vechten om het gastenboek.

 

Zoals elk jaar was het gastenboek weer een spannend onderdeel van de avond. Het is de bedoeling dat iedere bestuursfeliciteerder hier een leuk berichtje in schrijft, dat het Bestuur kan lezen wanneer ze weer wat minder… afgeleid zijn. Dit jaar had de ordecommissie er verstandig aan gedaan het boek aan een tafel vast te boren. Bovenop het boek stond nog een vastgemaakte vogelkooi die het lastig maakte om bij het boek te komen. Hoewel dit een leuk idee leek, zijn we natuurlijk allemaal bekend met het spreekwoord “Een vogel kan nooit te lang blijven zitten in dezelfde kooi”.

 

Niet alleen het gastenboek was zeer in trek onder de cobogangers, er is ook flink gescharmutseld om een mooie Punch sjaal, die je volgens mij ook gewoon voor €2.50 kan kopen door een mailtje te sturen naar bestuur@punch.tudelft.nl.

 

Zelfs het Bestuur was niet veilig voor de constante stroom aan roofaanvallen. Zo is ook Martine halverwege de avond bijna meegenomen. Het zou toch zonde zijn als Bestuur Soepel haar wedstrijdsecretaris pas over een half jaar terug zou kunnenkrijgen!

 

Zoals elk jaar op de CoBo presenteert de JaBoKo de kersverse proefdruk van het nieuwe Smoelenboek. Hoewel we met de PPK zeer ons best hebben gedaan, is het ons niet gelukt hier een glimp van op te vangen. Maar geen zorgen, het smoelenboek zal binnenkort worden uitgedeeld aan alle leden!

 

Al met al was het een geslaagde avond die het Bestuur Soepel heeft overleefd. Achteraf zijn er nog wat pogingen gedaan om naar de Bebop te gaan, maar rechtop op de fiets blijven zitten bleek al heftig genoeg voor de meeste bestuursleden. Het was een prachtige constitutieborrel en wij van de PPK willen Bestuur Soepel graag een hartstikke mooi jaar toewensen!

 

Ook hier staan? Klik hier!