Bezoekers bij Punch

For English check this website.

Wedstrijden

De wedstrijden bij Punch worden gehouden op sportcentrum X (Mekelweg 8-10, Delft). Bij binnenkomst wordt er met meerdere pijlen op de grond en muur de looproute aangegeven en wordt er vriendelijk verzocht om je handen te desinfecteren.

Vanuit de Nevobo is het dringende advies om een mondkapje te dragen tenzij je aan het sporten bent. Dit geldt dus voor de volgende situaties:
- Het lopen naar en van de sporthal
- Het tellen van een wedstrijd
- Zaalwacht bent
- Indien je langdurig op de spelersbank verblijft

De coach en trainer hoeven geen mondkapje te dragen. Dit zodat de coaches verstaanbaar blijven. Ook de scheidsrechter hoeft, als deze aan het fluiten is, geen mondkapje te dragen. Voor de coaches en scheidsrechters geldt ook dat het advies geldt om een mondkapje op te doen terwijl je naar de hal loopt.

Voor X moet er gehandeld worden volgens deze coronamaatregelen.

Verder wordt er gesport volgens het protocol van NOC*NSF, deze is hier te vinden.

Op X geldt onder andere de regel dat er tussen elke wedstrijd 15 minuten moet zitten. Daardoor zijn de tijden anders dan de afgelopen jaren. Wees niet eerder dan 5 minuten voor het inlopen in het sportcentrum, dus bij een begintijd van 18.30, wordt er vriendelijk verzocht om het sportcentrum niet eerder dan 18.25 te betreden. Dit omdat er een maximum aantal mensen in de zaal mag komen. De zaal mag ten alle tijden niet worden betreden als er nog een wedstrijd wordt gespeeld.

Tijdens de wedstrijd is het niet toegestaan om publiek te hebben in het sportcomplex. Er mogen naast spelers, alleen één of twee coach(es) mee per team de zaal in. Iedereen die de zaal betreedt, dient op het Digitaal Wedstrijd Formulier te worden aangemeld. Verder sport iedereen volgens de richtlijnen van het NOC*NSF. Dit betekent dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden als er niet wordt gesport (time-outs, omkleden, wissel staan,..), niet wordt geyelled of geschreeuwd en geen handen geschud worden voor de wedstrijd. 

Bij X is het de regel dat de kleedkamers gesloten zijn voor de thuisteams en de uitspelende partijen.

Café X is gesloten.

Verder wordt er altijd verwacht dat je bij corona verschijnselen niet komt en ten alle tijden luistert naar de zaalwacht en andere verantwoordelijken op het sportcentrum.

Ook hier staan? Klik hier!