English can be found here.

Beachtrainingen vanaf 05-03-2021

Aanmelden:

Op de aanmeldpagina dient er een verantwoordelijke voor de trainingen aangegeven te worden. Een shift bestaat uit maximaal acht mensen (exclusief trainer(s)). 

Elk team mag tot 16:00 op de eerste maandag van de twee weken één shift claimen per week. Na die maandag 16.00 heeft elk team de mogelijkheid gekregen twee shifts te claimen, daarom mag na maandag 16.00 elk team een extra shift claimen in de eerste beach shift week. Vervolgens mag er in de tweede week na maandag 16:00 elk team een extra shift claimen voor in die desbetreffende week.

Verantwoordelijke

Tijdens iedere training moet er iemand verantwoordelijk zijn. De verantwoordelijke houdt in de gaten dat iedereen buiten het veld 1.5 meter afstand houdt en dat iedereen na de training X zo snel mogelijk verlaat. De verantwoordelijke zorgt ervoor dat hij/zij een lijst met contactgegevens heeft van alle deelnemers zodat deze indien gewenst door X opgevraagd kunnen worden. Naast de bovenstaande taken, is het de bedoeling dat de verantwoordelijke ervoor zorgt dat wanneer de training afgelopen is, er evenveel ballen zijn als aan het begin van de training. Bij de laatste shift is het ook belangrijk om de ballen op te bergen.

Beachtrainingen

De trainingen van Punch zullen op X (Mekelweg 8, Delft) plaatsvinden. Er wordt gesport volgens het protocol van NOC*NSF, deze is hier te vinden. De trainingen vinden plaats met maximaal acht spelers (excl. één/ twee trainers).

Daarnaast kan je nu ook met je team een beachveld op X reserveren via deze site (hiervoor dien je ingelogd te zijn). Alle regels vanuit X zijn hier te vinden. Neem hiervoor je eigen bal mee.

Regels:

 • Je mag alleen naar de training komen als je je hebt aangemeld via het Booking systeem. Hierbij ga je akkoord dat de checklist (zie onderstaande tekst) niet voor jou van toepassing is en dat je sport volgens de richtlijnen van NOC*NSF en dit protocol.

 • Je draagt een mondkapje tot het moment van sporten.

 • Ten allen tijden volg je de instructie van de verantwoordelijke. Deze persoon zorgt ervoor dat er altijd butien het sporten 1,5 meter wordt gehouden. 

 • Blijf bij je eigen trainingsgroep en vermijdt contact met andere trainingsgroepen.

 • Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training.

 • Bij binnenkomst desinfecteer je je handen.

 • Fysiek contact is niet toegestaan. Dit betekent geen high fives. Daarnaast mag je ook niet yellen, liedjes zingen, onnodig schreeuwen, etcetera.

 • Kleedkamers zijn op X gesloten. Er kan alleen gebruik gemaakt worden van de WC's.

 • Na de training verlaat je het gebouw zo snel mogelijk. De kantine is gesloten.

 • Na elke training, desinfecteer je de ballen. Dit geldt niet voor de laatste trainingsshift.

 • Wanneer er binnen een team niet genoeg animo is om een shift te vullen kan er aangevuld worden door spelers uit een ander team, indien dit in overleg met het team en de trainer gaat. 

Verder belangrijk:

- Neem je X-kaart mee (vaak je TU Delft pas waar je account aan gekoppeld is).
- Ga niet langer door dan de afgeproken tijden.
- Let op tijdens de trainingen dat iedereen een lange tijd niet getraind heeft, zorg er dus voor dat je een goede warming up doet om blessures te voorkomen! Daarnaast kan het nog Fris zijn buiten en het zand erg koud, dus kleed je gepast op de temperatuur.

Checklist:

- Als je corona-symptomen hebt, mag je niet komen. 
- Als je in isolatie of quarantaine zit, mag je niet komen.
- Als je in de afgelopen 7 dagen corona hebt gehad en dit is vastgesteld, mag je niet komen.

Ook hier staan? Klik hier!